محل تبلیغات شما

نهم بهمن ماه مصادف بود با سالگرد شهادت نابغه ی جوان آذربایجانی شهید حسن باقری و یا صحیح تر بگویم غلامحسین افشردی  مردی از خطه ی افشرد، روستایی در نزدیکی هریسِ آذربایجانشرقی و تبریز، انسانی که با حضور گهربار خود دنیایی را در بهت و حیرت فرو برد.
کم نبودند انسان هایی چون شهید حسن باقری و حاج داود کریمی که پس از وقوع انقلاب اسلامی در ایران، به ویژه پس از شروع جنگ تحمیلی وارد ارگان ها، سازمان ها، نهادها و رده های مدیریتی و نظامی شده و با نبوغ و استعداد خاص، ویژه و ذاتی خویش تحولات شگرفی را در حوزه ی کاری خویش به وجود آورده و نتایج درخشانی گرفتند.برخی ها در این میان دعوت حق را لبیک گفته و راهی دنیای ابدی شدند و عده ای هم که ماندند و با بهانه های واهی حذف گردیده و به طرز ماهرانه ای توسط افرادی مغرض و هدفمند حذف گردیده، کنار گذاشته شده و جامعه از نعمت وجودی شان بی بهره ماند.
اما آنچه که مهم است و بایستی در آن خصوص تحقیق و بررسی های لازم صورت گیرد علل و دلایل این گونه حذف هاست که موجب گردیده تا دلسوزان و مومنان به راهِ مردم مورد بی مهری قرار گیرند.
مسلّم آن است که اقتدارگرایان که هنری جز حذف دیگران نداشته و اعتنایی به زحمات کشیده شده در راه ثمردهی میوه ی انقلاب و مردم سالاری ندارند باعث و بانی این گونه حرکات بوده و گذشت زمان مشخص نمود که هدفی جز نفع شخصی نداشته و شعارهایشان تنگ تر نمودن حلقه ی دوستداران کشور و انقلاب را بهمراه داشت.
البته آنچه که در سال های اخیر مشخص تر شده و عیان گردید آن بود که خودِ مقوله ی حذف نیز در طیف های مختلف صورت پذیرفته و با اینکه قبل ترها چپ های قدیم و اصلاح طلبان خود را قربانی این دست از اعمال برمی شمردند اما ممیزی های صورت گرفته در درون تشکل ها، احزاب و گروههای اصلاح طلب به ویژه پس از سال 1392 نشان داد که هوچی گران و سهم خواهان برای مقاصدی خاص در درون هر دو جناح رخنه کرده اند.
جایگاه تفکرِ انتقادی و منتقدان روز به روز در میان مدعیان شفافیت و دموکراسی ضعیف تر گردید و مبارزان راستینی که در مواقع مهم و ضرورت ساکت نمی نشستند به حاشیه رانده شده و عملا بایکوت شدند.
با این تفاسیر عملا کسانی که حتی با دیدن معضلات اجتماعی، ی، فرهنگی و اقتصادی ساکت ننشسته و فریاد برآورده و چشم خویش را بر ناعدالتی ها نمی بستند با ناملایمات بسیاری مواجه شده و شاید بسیاری از کسانی که غیرخودی خوانده شده و یا در زمره ی باصطلاح ریزش ها قرار گرفتند از میان همین افرادی بودند که زبان سرخ داشتند و سکوت را آوا بخشیدند.
البته که در این میان بسیار کسانی بودند که فرصت را غنیمت شمرده و جایگاه های نظارتی، اجرایی و تگذاری را غصب نموده و بر جایگاه های رفیع جلوسی فاتحانه داشته و اینان کسانی بودند که مشکلات زندگی مردم برایشان اهمیتی نداشته و با کسب مقام و مرتبت، درصدد کسب مال حرام بودند.
و شاید فلسفه ی وجودی تشکیل جناح های چپ و راست و یا اصلاح طلب و اصولگرا، خدعه ای بیش نبود تا فرادستانی بتوانند با به جان هم انداختن دلسوزان انقلاب اهداف دیگری را دنبال نموده و با هزینه تراشی برای دوست داران صدیق کشور آنان را به خود مشغول ساخته و فاصله ها را بیشتر نمایند.همچنان که گزارشات و اطلاعات جمع آوری شده نشان از نزدیکی های سببی و نسبی فرادستانِ منتسب به جناح های یاد شده داشته و حتی شراکت هایشان را در امورات کلان اقتصادی تائید می نماید.
همچنانکه اگر با دقت حوادث بسیاری همچون حادثه سال 1388 را بررسی نمائیم نشان از وجود چهره هایی در آن می نماید که پس از برهم زدن و آشفته تر نمودن اوضاع به طرز ماهرانه ای خود را کنار کشیده و تماشاگر گشته و بسیاری از جایگاه های می، اجرایی و مدیریتی و قانونگذاری را اشغال نمودند.
بسیاری از کسانی که روش ها و منش سوسیالیستی را برگزیده بودند در دهه های گذشته، عملکرد لیبرالیستی داشته و بر عکس راستگرایان بسیاری را داشتیم که طریقت چپ گرایانه برگزیده و به اصطلاح بسیار کسانی بودند که راهنمای چپ زدند و گردش به راست نمودند و راست های بسیاری که در عمل، رفتاری سوسیالیستی داشتند.
لیست های بسیاری با همین نگاه و چشم انداز و البته هماهنگی کسانی که خودکامگی را پیشه ی خود ساخته بودند در راستای منویات دنیاطلبان و شیفتگان قدرت برای انواع انتخابات نوشته شده و توسط مدل های پوپولیستی امروزین برای کسب منافع قدرت بر مردمی که بر بزرگان اعتماد می کنند، ارائه گردید و عملا مراکز قدرت تصمیم گیری در اختیار مرفه هان بی درد قرار گرفت.
این نگاه نشان می دهد که در تقسیمات و تفکیک های مرسوم بایستی تاملی دیگر نمود و خطوط دیگری را با نگاهی بشر دوستانه ترسیم نمود و برای این مهم از منتقدان صالحی که فقط صلاح، رفاه و بهروزی مردم را نشانه رفته اند امداد طلبید و راه سومی را برگزید، چرا که نتایج دهه های گذشته نشان از پیمودن بیراهه ها و راههای پرسنگلاخ در مسیر عزت و عظمت مردم ایران دارد.
فعال ی، حمید مظاهری راد

@moderate14

من هم به اسلامی که شما می شناسید مومن نیستم.

چرا اندیشه به محاق رفت؟

آیا با تحریم و تروریست خواندن منافع ملی آسیب جدی می بیند؟

های ,ی ,بسیاری ,کسانی ,ها ,بودند ,شده و ,و با ,که در ,کسانی که ,بودند که ,بسیار کسانی بودند

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها